RFID Toegangscontrolesysteem

Voor kinderdagverblijf “De Drie Klavertjes” hebben wij een toegangscontrolesysteem opgeleverd dat gebruik maakt van badges. De badges gebaseerd op RFID-technologie identificeren zowel de personeelsleden als de ouders van de ingeschreven kinderen.

Het systeem is gekoppeld met de beheerssoftware van het kinderdagverblijf waardoor eenvoudig badges kunnen toegewezen worden. Toegangsrechten, openingsuren en sluitingsdagen die door het controlesysteem gebruikt worden komen tevens uit deze software op basis van de reeds aanwezige gegevens.

Het systeem is inbraakveilig en de badges zijn eveneens beveiligd. De low-cost aanpak voor dit systeem resulteert in een ongeziene prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking met andere op de markt zijnde producten.

Het controlesysteem heeft ondersteuning voor 170 unieke identificaties. De unieke identificatiecode kan eventueel voor meerder kopijen van een badge gebruikt worden. Voor onze klant moest het mogelijk zijn om meerdere badges te gebruiken per identificatie. (De vader én de moeder van een ingeschreven kind kunnen beide een badge hebben die echter dezelfde identificatiecode bevat.)rfid_badgesysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *