Consultancy

Wat kan u verwachten van de aangeboden dienstverlening:

 • Ervaring
  +13 jaar ervaring in het ontwikkelen van client/server, n-tier en stand alone winforms applicaties alsookaspasp.net en php webprojecten. Ruime kennis van RDBMS-systemen. (Microsoft & Oracle)
  De brede kennis is opgebouwd gedurende het uitvoeren van uitdagende projecten voor bedrijven uit de telecomunicatie- en transportsectoren, de financiële sector, chemische sector en openbare instellingen.
 • Flexibiliteit, Dynamisme en Creativiteit
  Nieuwe uitdagingen aangaan schrikt me niet af. Voortdurend werken aan de uitbreiding mijn kennis en vakterrein is voor mij prioriteit om u als klant de best mogelijke dienstverlening te kunnen garanderen. Een ad-hoc ingesteldheid gekruid met de nodige creativiteit waar nodig, of een uitgekiend en minutieus uitgewerkt plan indien vereist… de beste methodes worden toegepast om het nodige resultaat en success te bereiken binnen de vooropgestelde termijnen en budgetten.
 • Team of individueel
  Zowel in team als op individuele basis tracht ik steeds het uiterste van mezelf te geven. In team zoek ik actief mee naar de meest doeltreffende oplossing en/of implementatie voor de automatisatie van uw business processen.
 • Klantgerichtheid
  Een tevreden klant keert steeds terug. Een passende oplossing aanbieden volgens de requirements van de klant en dit binnen een vooropgestelde termijn en budget, open communicatie en wederzijds vertrouwen zijn slechts enkele onderdelen van wat klantgerichtheid voor mij betekent.

Voor gedetailleerde info kan u vrijblijvend contact opnemen via telefoon, fax of e-mail.