Maatwerk

Voor het uitwerken van een softwarematige oplossing die voldoet aan uw eisen, planning en budget kan u rekenen op jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Opstellen van de functievereisten, maken van een functionele analyse, een technische analyse, de uiteindelijke implementatie en uitvoeren van testen worden volgens de hoogst mogelijke kwaliteit uitgevoerd om tot een vooropgesteld resultaat te komen.

 • Onafhankelijk advies
  Vertrouwend op onze uitgebreide kennis kunnen wij onze klanten degelijk en objectief adviseren over de te nemen beslissingen gaande van doelplatform en ontwikkeltalen tot database systemen.
  Keuzes die belangrijk kunnen zijn in functie van de bedrijfsstrategieën opgebouwd door onze klanten en een belangrijke rol spelen in het vooropgestelde budget. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gefundeerd advies verlenen over zowel betalende relationele databasesystemen zoals Microsoft SQL Server en Oracle, maar ook voor deskundig advies over MySQL of de db4o-object databasetechnologie bent u bij ons aan het juiste adres.
 • “Industry Standards” of “Open Source”
  Of een klant nu kiest voor industriestandaarden van Microsoft en/of Oracle of open bron initiatieven zoals db4o: onze ervaring staat garant voor het deskundig inzetten van de gekozen technologieën en systemen.
 • Doelgerichte creativiteit
  Door creatief om te springen met de gebruikte technologie en kennis kan het dynamisme dat ontstaat uit de nauwe samenwerking met de klant gedurende het hele proces van analyse tot implementatie resulteren in een gewenst resultaat, binnen het vooropgesteld budget en conform de opgestelde planning. In dit proces streven wij ernaar om de uiteindelijke doelstellingen te bereiken en indien mogelijk zelfs te overtreffen.
 • Klantgerichtheid
  Een tevreden klant keert steeds terug. Een passende oplossing op maat aanbieden volgens de requirements van de klant en dit binnen een vooropgestelde termijn en budget, open communicatie en wederzijds vertrouwen zijn slechts enkele onderdelen van wat klantgerichtheid voor ons betekent.

Voor gedetailleerde info kan u vrijblijvend contact opnemen via telefoon, fax of e-mail.