ADAM KOHN

UX / UI Designer & Developer

Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.

Automate-IT®

Ontwikkeling op maat van uw business

Voor het uitwerken van software- en hardwarematige oplossingen die voldoen aan uw eisen, planning en budget kan u rekenen op jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Opstellen van de functievereisten, maken van een functionele analyse, een technische analyse, de uiteindelijke implementatie van prototype tot afgewerkt product worden volgens de hoogst mogelijke kwaliteit uitgevoerd om tot een vooropgesteld resultaat te komen.

Met decenia aan ervaring in software- handwareontwikkeling zijn onze klanten voor hun specifiek maatwerk IOT-project bij ons in goede handen. Continu werken wij verder aan het uitbouwen van onze kennis op het gebied van de nieuwste technieken, nieuwste software-oplossingen en embedded technologi├źn om voor elke vraag een realistisch ontwerp uit te denken in nauwe samenwerking met de klant.

KOM IN CONTACT

Interesse in samenwerking?

Bent u op zoek naar een gepassioneerde partner voor het realiseren van uw baanbrekend IOT-project. Neem dan nu contact met ons op.